Boulettes de légumes orientales by @kjell.jansen

Portions1 portion

Ingrédients

Gerecht
 Aoste Boulettes de légumes Épinards-Chou frisé-Brocoli
 140 g de quinoa
 4 dl d'eau
 bouillon végétarien (selon le goût)
 1 c. à soupe d'huile d'olive
 1 oignon rouge
 2 poignées de carottes râpées
 1 tomate
 1 avocat
 1 petites c. à café de jus de citron vert
 2 carottes coupées en fines lamelles
 coriandre pour décorer
Dressing
 2 c. à soupe de vinaire de riz
 1 c. à soupe de miel
 4 c. à soupe d'huile d'olive
 1 c. à soupe d'huile de sésame

Préparation

1

Kook de quinoa in het water met bouillon volgens de verpakking.

2

Doe een sheutje olijfolie in een pan en bak de Aoste Vegetarische Groenteballetjes.

3

Snijd de rode ui fijn en de tomaat in schijfjes of partjes.

4

Snijd het vruchtvlees van de avocado in schijfjes of blokjes. Besprenkel met limoensap (of citroen als je geen limoen hebt).

5

Voor de dressing meng je alle ingrediënten en roer goed door.

6

Voeg alle ingrediënten samen op een bord, inclusief de wortelen. Serveer met (of zonder) de dressing, en werk af met korianderblaadjes.

Smakelijk!